3 az 1-ben mosogatóközpont

Blanco mosogatóközpont

3 in 1 mosogatóközpont

A mosogatómedence méltatlanul elfeledett része a konyhának. Hiszen arra, hogy megfelelő kapacitású és energiafogyasztású hűtőt vásároljunk, vagy hogy a sütő és a főzőlap adottságaiban hozzánk passzoljon… komoly figyelmet szentelünk vásárláskor. A mosogatótól viszont nem sokat várunk, mindannyian tudjuk: arra való, hogy legyen egy hely, ahol elmosogathatjuk az edényeinket.

Pedig egy optimális mosogatómedence sokkal többre képes! :)
Egy okosan megválasztott medencével, hozzáillő csapteleppel, és átgondolt hulladékkezelő rendszerrel az Ön is egy profi mosogatóközpontot használhat otthonában. A funkcionális mosogatóközpont olyan praktikus részekkel egészíti ki a mosogatómedencéjét, amelyekről többé Ön sem akar majd lemondani.

A medencék és kiegészítői tökéletes összhangban vannak egymással, így lehetővé teszik a hatékony munkavégzést és esztétikailag is harmonikus részei konyhájának.
A Blanco az Ön otthonába is a legjobb helykihasználású megoldásokat kínálja, minden méretre. A 60 cm-es alsószekrény méret például már a tállal és gyümölcsmosóval ellátott mosogatók számára is ideális.
A Blanco mosogatómedencék felülete könnyen tisztítható, a speciális bevonatnak köszönhetően a szennyeződések kevésbé tapadnak meg rajta. A minőségi ellenőrzésen átesett csaptelepek az egészség és a higiénia szempontjából is maximális védelmet nyújtanak. A kihúzható csapfejjel ellátott csaptelepek sokkal kényelmesebbé és rugalmasabbá teszik a konyhai munkálatokat. Képzelje csak el, hogy egy nagyobb edény, vagy váza megtöltése egyszerűbbé válik ezentúl – ahogy a mosogató tisztítása is.

Ablak elé szeretné tenni a csapot? Semmi akadálya!
A Blanco ablak alatti megoldása szabad utat enged az ablak nyitására és zárására.

Olvasson tovább:

Különleges mosogató szettek

Fekete gránit mosogató helyrehozása

Praktikus kiegészítők a mosogatásban

Rozsdásodhat a rozsdamentes mosogató?

Mekkora a tökéletes mosogató?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.